Kattoturvatuotteet

Asennamme kattoturvatuotteet tukevasti kaikenlaisille katoille. Seinätikkaat ja lapetikkaat mahdollistavat turvallisen nousun ja liikkumisen katolla. Kattosillat taas mahdollistavat katon harjan suuntaisen kulun esimerkiksi piipulle.

Korkeisiin tikkaisiin asennamme nousukiskot, joihin turvavarusteet voidaan kiinnittää. Laitamme paikoilleen myös turvatikkaat, jotka toimivat hätäpoistumistienä.

Sadevesijärjestelmät

Asennamme sadevesijärjestelmät kattoremontin yhteydessä tai erikseen auton perästä ajettavalla kourukoneella, joka tekee saumatonta kourua. Neuvomme mielellämme oikeanlaisten kourujen ja syöksyjen valinnassa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja tilaa kattoturvatuotteiden tai sadevesijärjestelmän asennus. Helsingin Katto ja Kaide Oy palvelee pääasiassa pääkaupunkiseudun rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria sekä yksityisiä asiakkaita.

Ota yhteyttä!
 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Katto ja Kaide Oy
Kaasutintie 25
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 0686029-8
Puh: 0400 697 939

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Katto ja Kaide Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.