Peltityöt

Helsingin Katto ja Kaide Oy on peltikattotöiden erikoisosaaja. Teemme uusien kattojen sekä pellityksien asennukset sekä vanhojen huollot, korjaukset ja remontit pitkällä kokemuksella. Toimeksiantomme koostuvat pitkälti rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden sekä kuntien urakoista. Teemme toki remontteja myös kotitalouksille.

Kattoasennus

Asennamme katot kaikenlaisiin kiinteistöihin ammattitaidolla, jolloin kate kestää niin ajan kuin sääolosuhteidenkin aiheuttaman kulutuksen hyvin. Toimivalta katolta vesi valuu suoraan sadevesijärjestelmiin ja sieltä maahan.

Olemme erikoistuneet rivipeltikattoihin. Kysy lisää!

Katon korjaus ja huolto

Kattoremontti alkaa korjaustarpeiden kartoittamisella. Etsimme mahdolliset vuotokohdat sekä vauriot ja korjaamme ne huolellisen tarkistuksen jälkeen. Tarkistamme huollon tai remontin yhteydessä myös sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden kunnon. Kaikki huolto- ja korjaustyöt tehdään sovitussa aikataulussa.

Meillä on myös pellinkanttauspalvelu 6 m kanttikoneella ja kattavalla värivalikoimalla.

Ota yhteyttä

Helsingin Katto ja Kaide Oy on kattotöiden asiantuntija pääkaupunkiseudulla. Teemme pellitykset ja uudet katteet kaikenlaisiin kiinteistöihin. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Ota yhteyttä