Peltityöt

Yhteystiedot

Helsingin Katto ja Kaide Oy on peltikattotöiden erikoisosaaja. Teemme sekä uusien kattojen ja pellityksien asennukset että vanhojen huollot, korjaukset ja remontit pitkällä kokemuksella. Saat meiltä myös kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät. Toimeksiantomme koostuvat pitkälti rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden ja kuntien urakoista. Teemme toki remontteja myös kotitalouksille.

Kattoasennus

Asennamme katot kaikenlaisiin kiinteistöihin ammattitaidolla, jolloin kate kestää niin ajan kuin sääolosuhteidenkin aiheuttaman kulutuksen hyvin. Toimivalta katolta vesi valuu suoraan sadevesijärjestelmiin ja sieltä maahan. Olemme erikoistuneet rivipeltikattoihin.

Kysy lisää!

Katon korjaus ja huolto

Kattoremontti alkaa korjaustarpeiden kartoittamisella. Etsimme sekä mahdolliset vuotokohdat että vauriot ja korjaamme ne huolellisen tarkistuksen jälkeen. Tarkistamme huollon tai remontin yhteydessä myös sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden kunnon. Kaikki huolto- ja korjaustyöt teemme sovitussa aikataulussa. Meillä on myös pellinkanttauspalvelu 6 m:n kanttikoneella ja kattavalla värivalikoimalla.

Kattoturvatuotteet

Asennamme kattoturvatuotteet tukevasti kaikenlaisille katoille. Seinä- ja lapetikkaat mahdollistavat sekä turvallisen nousun että liikkumisen katolla. Kattosiltojen avulla onnistuu taas katon harjan suuntainen kulku esimerkiksi piipulle. Korkeisiin tikkaisiin asennamme nousukiskot, joihin turvavarusteet voidaan kiinnittää. Laitamme paikoilleen myös turvatikkaat, jotka toimivat hätäpoistumistienä.

Sadevesijärjestelmät

Asennamme sadevesijärjestelmät kattoremontin yhteydessä tai erikseen auton perästä ajettavalla kourukoneella, joka tekee saumatonta kourua. Neuvomme mielellämme oikeanlaisten kourujen ja syöksyjen valinnassa.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Helsingin Katto ja Kaide Oy on kattotöiden asiantuntija pääkaupunkiseudulla. Teemme pellitykset ja uudet katteet kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Ota yhteyttä!