Peltityöt

Helsingin Katto ja Kaide Oy on peltikattotöiden erikoisosaaja. Teemme uusien kattojen sekä pellityksien asennukset sekä vanhojen huollot, korjaukset ja remontit pitkällä kokemuksella. Toimeksiantomme koostuvat pitkälti rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden sekä kuntien urakoista. Teemme toki remontteja myös kotitalouksille.

Kattoasennus

Asennamme katot kaikenlaisiin kiinteistöihin ammattitaidolla, jolloin kate kestää niin ajan kuin sääolosuhteidenkin aiheuttaman kulutuksen hyvin. Toimivalta katolta vesi valuu suoraan sadevesijärjestelmiin ja sieltä maahan.

Olemme erikoistuneet rivipeltikattoihin. Kysy lisää!

Katon korjaus ja huolto

Kattoremontti alkaa korjaustarpeiden kartoittamisella. Etsimme mahdolliset vuotokohdat sekä vauriot ja korjaamme ne huolellisen tarkistuksen jälkeen. Tarkistamme huollon tai remontin yhteydessä myös sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden kunnon. Kaikki huolto- ja korjaustyöt tehdään sovitussa aikataulussa.

Meillä on myös pellinkanttauspalvelu 6 m kanttikoneella ja kattavalla värivalikoimalla.

Ota yhteyttä

Helsingin Katto ja Kaide Oy on kattotöiden asiantuntija pääkaupunkiseudulla. Teemme pellitykset ja uudet katteet kaikenlaisiin kiinteistöihin. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Katto ja Kaide Oy
Kaasutintie 25
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 0686029-8
Puh: 0400 697 939

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Katto ja Kaide Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.